ALI BABA GRONINGEN

ALI BABA GRONINGEN Kwaliteit smaakt gewoon beter!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 329 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ali Baba Groningen. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 17:35 kwam ver voor de aangegeven bezorgtijd aan, was gloeiend heet, goede portie voor de prijs en heerlijk als altijd
23 jun 2022 om 22:48 Vriendelijk personeel, lekker en goed warm eten :)
15 jun 2022 om 18:43 After a looooong time of searching i finally found my new fave place to get kebab/kapsalon!! Amazing food
13 jun 2022 om 4:20 Bedankt
12 jun 2022 om 20:58 Snel en lekker
5 jun 2022 om 20:41 Bezorging duurde lang, maar restaurant was erg behulpzaam en hebben zelfs nog een gratis blikje gegeven. Beste döner in de stad!!
5 jun 2022 om 15:08 Net als de vorige keer verrukkelijk!! Veel eten, warm, compleet. Handig dat jullie bij de verschillende gerechten op de folie zetten wat er in zit, top!! De bezorger was weer uiterst vriendelijk!
4 jun 2022 om 2:58 Eten kon ik binnen 10 minuten ophalen!
23 mei 2022 om 19:41 Erg goed. Een van de beste in Groningen denk ik!
23 mei 2022 om 9:32 Super lekker gegeten!!!!! Hier gaan we zeker vaker bestellen!! De bezorger was heel vrolijk en erg aardig! Toppie!!!
22 mei 2022 om 21:18 Op tijd bezorgd Lekker eten Jammer dat er 2 bakjes van de extra bestelde saus misten